Sant Antoni a Gràcia


El Dídac Torres i l’Antònia Duran (la meva mare, que és mallorquina) ens recorden que el divendres 28 i el dissabte 29 de gener Sant Antoni torna a Gràcia!

És una Festa típica de Mallorca, amb foguerons, sobrassades, cuixots, ximbombes… i  moltes ganes de passar-s’ho bé!

A diferents places de Gràcia (Virreina, Diamant, del Nord) i a alguns carrers (Verdi del Mig, Joan Blanques, Torres, Tordera i Llibertat), encenen foguerons i tothom pot torrar carn, sobrassada o el que vulgui! (Consulteu la programació adjunta).

Hi ha voluntaris que, per un preu mòdic, reparteixen carn, sobrassada, botifarrons i llesques de pa. Tot i que, si voleu que us surti gratis, també podeu portar el menjar de casa (i unes bones herbes mallorquines).

Voleu un consell? Porteu la graella i les pinces de torrar de casa! (Sempre en falten).

Al acabar el sopar, canten cançons mallorquines i ballen boleros.

Val la pena anar-hi. Abrigueu-vos bé, agafeu ses pinces i… cap a Gràcia falta gent!

Acerca de @ainacortina

Un día pensé: “Me gustaría que existiese un blog con propuestas baratas en Barcelona, que sean de fiar”. Y luego me dije: “Pues hazlo”. Y en eso estoy. Rastreando por Barcelona restaurantes, bares, actividades y más propuestas de ocio que cumplan las 4 B’s. Todo, para divertirse más y pagar menos.
Esta entrada fue publicada en Barato, BBB, BBBB, Bueno Bonito Barato Barcelona, Cultura, Gratis, Música/Baile y etiquetada , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *