Xiringuito Aigua

A l’estiu, ve de gust estar a l’aire lliure. Prendre unes cervesetes ben fresques a una terrassa. Xerrar amb els amics a un lloc agradable. Sentir que estàs de vacances (encara que no hagis sortit de Barcelona).

El Xiringuito Aigua és un dels meus llocs preferits per passar les tardes i els vespres d’estiu. Està enmig del Parc Príncep de Girona, envoltat d’arbres i molt a prop d’un petit llac d’aquests on els nens juguen amb barquetes. Entre Travessera de Gràcia, Taxdirt, Marina i Lepant.

Podeu demanar tapes bastant «curradetes» a un preu força correcte. Us recomano l’esqueixada de bacallà, la botifarra negra amb formatge i la tapa de patata brava (que no és fregida, però que està molt bona).

On: Jardí Príncep de Girona, Barcelona.
www.facebook.com/xiringuito.aigua
xiringuito.aigua@gmail.com

Si voleu veure els preus, mireu la foto amb la carta. I si voleu veure l’ambient d’un diumenge al migdia, no us perdeu el vídeo adjunt.

Acerca de @ainacortina

Un día pensé: “Me gustaría que existiese un blog con propuestas baratas en Barcelona, que sean de fiar”. Y luego me dije: “Pues hazlo”. Y en eso estoy. Rastreando por Barcelona restaurantes, bares, actividades y más propuestas de ocio que cumplan las 4 B’s. Todo, para divertirse más y pagar menos.
Esta entrada fue publicada en Aire Libre, Bar, Barato, BBB, BBBB, Bueno Bonito Barato Barcelona, Parque y etiquetada , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *