Dies de Dansa 2011

Aquest cap de setmana comença el Festival Internacional Dies de Dansa. Una oportunitat per veure grans ballarins d’arreu del món fent coreografies espectaculars a diferents espais de Barcelona, Terrassa i Sitges.

La Plaça del CCCB, la Fundació Joan Miró, el MACBA, el CaixaForum o el Museu Picasso, són alguns dels escenaris escollits per a la 20ª edició d’aquest Festival de Dansa Contemporània. A més, cada nit el Pati de les Dones del CCCB es converteix en L’ESPAI EN MOVIMENT, el punt de trobada per a professionals i per al públic en general, amb presentacions de solos, projeccions de vídeo, bar i chill out.

També hi ha tallers gratuïts, dirigits per professionals i amateurs, per apropar-se al món de la Dansa des de l’experimentació, el joc i la creativitat.

Quan? De l’1 al 6 de juliol de 2011.

On? Al CCCB, a la Fundació Joan Miró, a l’Espai Cultural Caja Madrid, al MACBA, al Pati Manning, al CaixaForum, al Museu Picasso, a la Plaça Dr. Robert de Sabadell i a la Fragata de Sitges. Informa’t aquí sobre la programacióhoraris i espectacles.

Preu? GRATIS

Més informació al web de Dies de Dansa.
O al blog de l’Associació Marató de l’Espectacle

Aquest vídeo és de l’any passat, però aquesta edició promet ser igual de bona.

Acerca de @ainacortina

Un día pensé: “Me gustaría que existiese un blog con propuestas baratas en Barcelona, que sean de fiar”. Y luego me dije: “Pues hazlo”. Y en eso estoy. Rastreando por Barcelona restaurantes, bares, actividades y más propuestas de ocio que cumplan las 4 B’s. Todo, para divertirse más y pagar menos.
Esta entrada fue publicada en Aire Libre, Barato, BBB, BBBB, Bueno Bonito Barato Barcelona, Cultura, Cursos/Talleres, Gratis, Teatro y etiquetada , , , , , , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *