Big Draw – La Festa del Dibuix

L’Eduard Baldrís i l’Albert Crispi ens recomanen una activitat divertida i creativa per a aquest diumenge 23 d’octubre: el Big Draw (La Festa del Dibuix).

Diversos artistes, il·lustradors, dissenyadors i altres creadors proposen tallers per a totes les edats on les mans i la imaginació són les protagonistes. 13 tallers diferents repartits pel barri Gòtic de Barcelona (la Ribera, Santa Caterina i Sant Pere), on podrem:
– Pintar amb xocolata
– Dibuixar amb escombres
– Crear narracions col·lectives a partir de fragments d’altres dibuixos
– Participar en un gran «graffiti»
– Crear personatges
– I moltes activitats creatives més!

Amb la participació de tots aquests artistes: Arnal Ballester, Roser Capdevila, Rafa Castañer, Meritxell Duran, Emiliana Design Studio, Àfrica Fanlo, Gremi de Pastisseria de Barcelona, Ilu·Station, Rosa LLop-Àgata Vega, Eugenio Navarro, Anna Parini-Carmen Segovia-Rosario Velasco, Perico Pastor, Mar Sáiz, Taller Nikosia, Tantàgora, Manolo Trullàs i Zosen.

Plànol de totes les activitats:
Totes les activitats i tallers del Big Draw 2011

Punts d’informació:
Museu Picasso – Carrer Montcada, 23
Cercle Artístic Sant Lluc – Palau Mercader (carrer Mercaders, 42)

Horaris i durada:
Tallers gratuïts d’11 a 18h (consulteu el programa per a sessions i horaris específics a www.museupicasso.bcn.cat)

Twitter: #bigdrawbcn

Video del Big Draw de l’any passat (2010):

Posts del Blog del Museu Picasso:
http://www.blogmuseupicassobcn.org/2010/10/el-dibuix-com-a-protagonista/
http://www.blogmuseupicassobcn.org/2010/11/un-post-post-big-draw/

Acerca de @ainacortina

Un día pensé: “Me gustaría que existiese un blog con propuestas baratas en Barcelona, que sean de fiar”. Y luego me dije: “Pues hazlo”. Y en eso estoy. Rastreando por Barcelona restaurantes, bares, actividades y más propuestas de ocio que cumplan las 4 B’s. Todo, para divertirse más y pagar menos.
Esta entrada fue publicada en Bar, Barato, BBB, BBBB, Bueno Bonito Barato Barcelona, Cursos/Talleres, Gratis, Uncategorized y etiquetada , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *