Big Draw 2012: La Festa del Dibuix a Barcelona

Big Draw Festa del Dibuix - Barcelona 2012

 

19 tallers gratuïts per a totes les edats

El Big Draw torna a Barcelona! 

El proper diumenge 21 d’octubre diversos espais dels barris de la Ribera, Santa Caterina i Sant Pere, obren les seves portes amb tallers gratuïts per a totes del edats.

Una proposta 100% BBBB organitzada pel Museu Picasso, conjuntament amb artistes i institucions de Barcelona: Javier Mariscal, Mercè Galí, el Gremi de Pastisseria de Barcelona, Albert Crispi (EINA – Espai Barra de Ferro), El Globus Vermell, François Pagès, Manolo Trullàs, Sagar i Swasky i l’Orquestra Reciclofònica, entre d’altres.

Tallers Big Draw: Javier Mariscal, Joan M. Celerio i Bea Ortiz, Ernest Perera, Julia Pelletier, El Globus Vermell, Albert Crispi, François Pagès, Manolo Trullàs, Tat Vilà, Eva Sala, Irene Gilabert i Gerard Beneyt

 

 

 

 

 

 

 

El BBBB recomana el Taller «Skyline. La Ciutat Imaginada» d’Albert Crispi (EINA)

Com seria l’skyline dels vostres somnis? Us imagineu crear una ciutat on   la Torre Eiffel, l’Empire State i la Torre Agbar compartissin skyline? Amb el Taller del Big Draw que ens proposa l’arquitecte i professor d’EINA, Albert Crispi, és possible.

Des del BBBB, us animem a apropar-vos a l’Espai Barra de Ferro d’EINA (Escola de Disseny i Art) i crear el vostre skyline imaginari. Un taller arquitectònic que promet ser molt interessant, a travès del qual, grans i petits, aprendrem més curiositats sobre els edificis més emblemàtics del nostre planeta.

Informació detallada sobre tots els Tallers Gratuïts al web del Big Draw: http://www.bcn.cat/museupicasso/bigdraw/es/index.html

Tallers gratuïts a càrrec de:

Institucions participants:

Acerca de @ainacortina

Un día pensé: “Me gustaría que existiese un blog con propuestas baratas en Barcelona, que sean de fiar”. Y luego me dije: “Pues hazlo”. Y en eso estoy. Rastreando por Barcelona restaurantes, bares, actividades y más propuestas de ocio que cumplan las 4 B’s. Todo, para divertirse más y pagar menos.
Esta entrada fue publicada en Barato, BBB, BBBB, Bueno Bonito Barato Barcelona, Cultura, Exposiciones, Gratis y etiquetada , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *