Cinema gratuït a la platja de la Barceloneta

 

Un extraterrestre blau menjant crispetes al revés, un pirata pescador amb una sola cama i un simpàtic avi amb ulleres 3D. Aquests són tres dels peculiars protagonistes de la imatge de la segona edició de Cinema Lliure a la Platja, una mostra de cinema on tothom és benvingut!
No hi ha restriccions, ni límits, ni entrada. Només el mar, una bona pel·lícula i una comunitat de persones que comparteixen amb els seus amics, familiars o animals un moment d’oci i creativitat a la platja.

Enguany, la mostra es celebrarà tots els dijous del 25 de juliol al 29 d’agost de 21h a 24h a la Platja Sant Sebastià (al costat de la Barceloneta) i comptarà amb la projecció d’algunes de les millors pel·lícules que han passat pels festivals de cinema de Catalunya i amb una selecció de curtmetratges
                                                           a càrrec de Filmets. 

L’organització respecta l’idioma original de les obres amb subtítols en anglès.

Sessió 1: Dijous 25 de juliol 22h
Pel·lícula: Animals
Curtmetratge: Nullarbor
Sessió 2: Dijous 1 d’agost 21.55h
Pel·lícula: Nowhere Boy
Curtmetratge: Captain Awesome: The rumble in the concrete jungle
Sessió 3: Dijous 8 d’agost 21.55h
Pel·lícula: Arrugas
Curtmetratge: The fantastic flying books of Mr. Lessmore
Sessió 4: Dijous 15 d’agost 21.55h
Pel·lícula: Pa negre
Curtmetratge: Luminaris
Sessió 5: Dijous 22 d’agost 21.45h
Pel·lícula: Another Earth
Curtmetratge: Armandingen
Sessió 6: Dijous 29 d’agost 21.45h
Pel·lícula decidida per votació popular entre els següents títols:
• Chico & Rita
• Diamond Flash
• O Apóstolo
• The Deep Blue Sea
• Weekend

Esta entrada fue publicada en Aire Libre, Baby-friendly, Barato, BBB, BBBB, Bueno Bonito Barato Barcelona, Cine, Cultura, Gratis, Uncategorized y etiquetada , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *