Torna Open House Barcelona, el Festival d’Arquitectura gratuït de la ciutat

Festival d'Arquitectura

150 edificis obren les seves portes gratuïtament

El cap de setmana del 19 i 20 d’octubre Barcelona obre les portes de 150 edificis per tal que grans i petits puguin gaudir de l’arquitectura de la ciutat de forma totalment gratuïta. Torna el Festival d’Arquitectura de Barcelona, el 48H OPEN HOUSE BCN que enguany viurà la seva quarta edició.

Aquest és un projecte obert a tothom i sense ànim de lucre adreçat especialment als barcelonins, que implica la participació de diferents agents socials, tècnics i artístics per «obrir la bona arquitectura a la ciutat».

Alguns dels edificis els que s’inclouen en la iniciativa són el Mercat del Born, Palau de la Virreina, Antiga Fàbrica Damm, Casa Goldferichs, Hospital de Sant Pau, Disseny Hub, Edifici Fòrum, Hotel Miramar, Mercat de les Flors, Museu Nacional d’Art (MNAC), Pavelló Alemany (Fundació Mies Van der Rohe), Teatre Lliure, Casa Orlandai, Convent de Sant Agustí, Mercat de Santa Caterina, Refugi antiaeri plaça del Diamant, Edifici Mediapro, Edifici RNE, Font Màgica de Montjuïc, Arc de Triomf, Cercle del Liceu, Hotel Mandarin Oriental, Museu Monestir de Pedralbes, entre d’altres.

Podeu consultar el llistat d’edificis per districtes: http://www.48hopenhousebarcelona.org/index.php/programacio/per-districte

Una de les novetats d’aquest any és un passi d’entrada prioritària o «passport» per evitar cues. El d’un dia («Day Passport») costa 35 € i el dels dos dies («Weekend Passport») són 50 €.

També existeix una app, disponible per IOS i Android, amb la programació de 2013, horaris dels edificis i geo-localització per poder organitzar-se la ruta.

L’esdeveniment, que va iniciar-se a Londres al 1992, s’està celebrant a altres ciutats del món com Nova York, Dublín i Galway (Irlanda) o Tel Aviv, i és una iniciativa de l’associació Open House Barcelona.

Esta entrada fue publicada en Aire Libre, Baby-friendly, Barato, BBB, BBBB, Bueno Bonito Barato Barcelona, Cultura, Exposiciones, Gratis, Hoteles, Teatro y etiquetada , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *